Agenda

STATUTAIRE VERGADERING

Mar 05 2019

Geschiedenis 

Het streven naar perfecte kwaliteit, een zorgvuldig uitgekozen en gevarieerd aanbod en een vlekkeloze klantenservice is het motto van Caves St-Amand… en dat sinds de eerste dag van hun bestaan, meer dan 50 jaar geleden. 

Op 15 juni 1964, opende Frans Morel in Sint-Amandsberg de eerste kelders met een oppervlakte van 380m². Vandaag is Caves St-Amand uitgegroeid tot een prima geconditioneerd complex van 3000 m². Met een grote gerenommeerde keuze waarin de klanten, met gevarieerde eisen, hun gading vinden. 

Onder impuls van de zoon Luc Morel heeft Caves St-Amand een nieuwe dynamiek gekregen. Nieuwe producten zoals niet-alcoholische dranken, alcoholische cocktails,… demonstreren hoe het huidige team hard werkt aan hun reputatie van top-wijnhandel. 

Reeds 3 generaties lang kent het bedrijf naambekendheid door hun kwalitatieve producten en het verlenen van een goede service.
Edith, Luc en Guillaume Morel onderhouden goede relaties met hun Klanten en leveranciers. Respect en vertrouwen dragen zij hoog in het vaandel. 

Met als focus evolueren en vernieuwen gaan zij steeds op zoek naar nieuwe producten, niet alleen wijnen en eindejaarsgeschenken maar ook hun eigen productie.
Eén van de recente voorbeelden is het produceren van Buffalo Gin welke een succesverhaal is.
Deze succesfactoren worden dan samengebracht en aangeboden op frequente tastings voor bedrijven en particulieren. 

Caves St-Amand is niet alleen bekend voor zijn uitstekende wijnkelder, maar biedt tevens een ruime keuze aan cocktails, mixen of ingrediënten aan. Wij hebben dus alles in huis om van uw feest of evenement een groot succes te maken. 

Of het nu om een eenvoudige landwijn gaat of een exclusieve Franse kasteelwijn, onze service blijft dezelfde. Naast een professioneel advies, gesteund op onze jarenlange ervaring, kunnen onze klanten rekenen op de beste service. Wij staan u graag bij in de uitbreiding van uw wijnverzameling, geven advies over uw wijnkelder of laten u kennismaken met onze uitstekende voorraad exclusieve wijnen…